FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 21/09/2018

El model de gestió esportiva a debat en el I Congrés de la UFEC

Societat

Els propers 9 i 10 de novembre es farà el Primer Congrés de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC). Les jornades es realitzaran a l’espai del CaixaForum (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, 08038 Barcelona).

El Congrés va destinat a l’adaptació dels clubs a l’actualitat amb noves maneres de gestionar, liderar, noves tecnologies o la competència entre altres aspectes de la gestió esportiva dels clubs i les entitats del país.

Aquest congrés comptarà amb conferències magistrals de coachings i formadors com Victor Küppers o Xesco Espar.

El congrés tindrà com a punt de partida el model de gestió de les entitats esportives a Catalunya i ho farà amb ponències com el Model formatiu FC Barcelona: La Masia 360, les entitats esportives com a empreses de serveis, design Thinking (Pensar diferent), reptes de futur de l’esport local o l’entusiasme en l’esport i la feina.
La UFEC ha dissenyat aquesta trobada amb la intenció d’atreure a directius de clubs i federacions, directors i gerents d’entitats esportives, clubs, federacions, gimnasos, tècnics esportius i en general a tots aquells professionals del món de l’esport.

Les inscripcions ja estan obertes i s’espera una bona resposta del teixit esportiu català. Tots aquells que vulguin participar del congrés s’hauran d’inscriure prèviament a www.congresufec.cat on també es tindrà actualitzada tota la informació de les jornades.