FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 10/10/2014

El massís del Caro, la proposta per al Dia del Camí de Muntanya al Baix Ebre

Excursionisme

Amb el lema “Coneix nous camins, redescobreix el territori”, les entitats de la cinquena Vegueria de la FEEC celebren el Dia del Camí de Muntanya el 19 d’octubre. En aquesta edició especial, commemorativa dels 50 anys, l’entitat encarregada de l’organització de l’excursió Trail Roquetes Associació Esportiva i Cultural proposa una ruta al massís del Caro, al Baix Ebre.

def-cami-de-muntanya-2014-FEECLa zona escollida per a la celebració i realitzar l’activitat aquest any és la Caramella, des d’on, recuperant un sender que es trobava molt desdibuixat, porta fins el coll de la Garrofera i permet accedir al forat de l’Aire (el forat de la roca del Migdia). En aquesta zona, es pot gaudir, tot i l’esforç per superar l’elevat desnivell, d’unes vistes espectaculars de la vall, així com de les parets de roca.

Finalment es baixa pel barranc de la Gralla, on es pot gaudir del salt de la Caramella, i on ens retrobarem en aquells que hauran elegit el recorregut curt amb menor desnivell i dificultat. Al finalitzar hi ha prevista una torrada amb beguda i el repartiment d’un detall-record de la prova per als 150 primers inscrits. Les inscripcions per participar en la ruta es poden fer a través del web de la FEEC.