FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 27/08/2014

El KM Vertical de Roquetes tanca la Copa Catalana de Curses Verticals al Baix Ebre

Curses per Muntanya

El Trail Roquetes Associació Esportiva i Cultural organitza el 5è Km Vertical de Roquetes que tanca al Baix Camp la Copa Catalana de Curses Verticals de la temporada, després de la Vertical Quiri a Noves de Segre i la Cara Amón a Barruera.

L’última prova de quilòmetre vertical tindrà lloc aquest dissabte 30 d’agost a les 16.15 hores amb sortida i arribada a la població de Roquetes. El recorregut del Km Vertical Roquetes és una cronoescalada de sis quilòmetres de distància amb un desnivell positiu de 1.300 metres, una aproximació de dos quilòmetres i després un descens de nou quilòmetres fins arribar al punt de sortida.

El Trail Roquetes Associació Esportiva i Cultural posa a disposició dels participants un servei de busos que els deixarà a dos quilòmetres de la sortida i un cop a la Casa Caravallo es farà la sortida individual amb una separació de 30 segons entre cada corredor.

Tradicionàrius a les Terres de l’Ebre

En acabar la prova esportiva, Roquetes ofereix una de les festes més importants de l’àmbit de la música tradicional d’arreu del país amb el Tradicionàrius a les Terres de l’Ebre. Amb una fira d’artesania, exposicions i les actuacions dels grups: Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries; Los Sirgadors; Stukats del Bolet; i La Carrau. Les activitats tindran lloc a l’Hort de Cruells, molt a prop del Pavelló Poliesportiu, a partir de les 17.30 hores.