FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 24/08/2017

El KM Vertical de Roquetes, penúltima prova de la Copa Catalana de Curses Verticals

Curses per Muntanya

El Km Vertical Roquetes (Caramelles-Caro) arriba a la seva vuitena edició aquest dissabte 26 d’agost. La penúltima prova de la 8a Copa Catalana de Curses Verticals de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) serà organitzada per l’entitat Trail Roquetes Associació Esportiva i Cultural.

La prova tindrà com escenari el Pic Mont Caro (1.441 metres), punt més alt de les comarques tarragonines, situat dins el Parc Natural del Ports. Els participants sortiran des de la Caramella, i hauran de superar un desnivell positiu de 1.360 metres en 5,5 quilòmetres, creuant la meta al punt més alt del Caro. La cursa vertical combina trams de tota mena: tècnics, corredors, grimpades, pedregams, entre altres.

En aquesta edició ja ha confirmat l’assistència a la cursa la guanyadora de l’edició 2015 i 2016, Gemma Colomé (Club d’Atletisme Terres de l’Ebre). També hi seran presents la subcampiona de l’edició anterior, Maria Beltran, i el segon i el tercer classificat en categoria masculina, Lluisma Mas i Adrià Duarri. Les inscripcions pel Km Vertical de Roquetes es poden formalitzar a través del web de la FEEC.

Divendres trobareu la informació meteorològica de la competició detallada al portal web Meteomuntanya.

Fotografia / Ivan Torres