FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 02/11/2016

El ‘Home to Home’ amb la Núria Picas obrirà la III Mostra de Cinema de Muntanya de la Diputació de Tarragona

Cultura

L’organització de la Mostra de Cinema de Muntanya de la Diputació de Tarragona ha desvetllat la programació de la tercera edició, que se celebrarà entre els dies 10 de novembre i 1 de desembre, durant quatre dijous, a l’Auditori Diputació, a Tarragona. Aquesta mostra va néixer per complementar el Cicle de Conferències de Muntanya, que es du a terme des de l’any 2008.

L’objectiu d’aquesta mostra és apropar al públic els millors documentals de muntanya, pel·lícules de gran bellesa no comercialitzades, i guardonades en els festivals internacionals de cinema de muntanya més prestigiosos. Una finestra per veure la muntanya, l’alpinisme, l’escalada, les expedicions, o l’ecologia, des de la perspectiva del protagonista de l’aventura.

La mostra s’obrirà amb el documental “Home to home”, que relata el desafiament de Núria Picas per enllaçar dues travesses úniques pel Parc Natural del Cadí-Moixeró i el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, Cavalls del Vent i Carros de Foc, amb un total de 139 quilòmetres de distància i 14.000 metres de desnivell positiu. El documental el presentarà la mateixa Núria Picas, que viatjarà a Tarragona per inaugurar la mostra.

Programació de la III Mostra de Cinema de Muntanya de la Diputació de Tarragona

10 de novembre. Home to home. Amb l’assistència de Núria Picas.
17 de novembre. Citadel, d’Alaistair Lee.
24 de novembre. Meru, de Jimmy Chin i Elizabeth Chai.
1 de desembre. Valley Uprising, de Nick Rosen i Peter Mortimer.