FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/11/2014

El guia d’alta muntanya Xavi Llongueras ofereix descomptes en els seus serveis als federats

Avantatges

Xavi Llongueras, guia d’alta muntanya de la Unió Internacional d’Associacions de Guies de Muntanya (UIAGM), ha signat un acord de col·laboració amb la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya per oferir descomptes en els serveis de muntanya als federats.

Llongueras es dedica a activitas d’alpinisme, ascensos, escalada, esquí de muntanya, expedicions, vies ferrades, senderisme i travesses, a més d’oferir cursos diversos d’iniciació o diversos nivells en l’escalada i esquí, entre d’altres. Ofereix un 10 % de descompte en els seus serveis i descomptes diversos en algunes expedicions d’alt cost econòmic.

feec-avantatges-guia-llonguerasLa muntanya com a professió

Les credencials de Xavi Llongueras (Terrassa, 1963), resident a Prullans (la Cerdanya) expliquen que és guia d’alta muntanya UIAGM (EEAMB 1996-2006) i membre de l’Associació Espanyola de Guies de Muntanya (AEGM). Durant anys, ha practicat les seves dues grans passions: la muntanya i la fotografia. Actualment combina les professions de guia d’alta muntanya amb la de fotògraf d’outdoor en curses de BTT, maratons de muntanya o escalada. Es membre del Servei General d’Informació de Muntanya des de l’any 1982, i treballa com a guia del NKBV (Club Alpí Holandès) des de l’any 1998.

Des del 2005 porta clients per tot el món com a treballador autònom de la seva propia empresa. Ha format part de diferents expedicions a les serralades dels Andes a Sudamèrica i l’Himàlaia, el Karakorum i l’Hindu Kush a l’Àsia. Entre els seus viatges destaquen la segona travessa de l’Himàlaia en BTT; l’ascens al cim de l’Ararat, de 5.165 metres, a Turquia, l’any 1989, realitzant el descens en BTT des de la cota de 4.400 metres; l’ascensió en solitari de l’Huayna Potosí, i varies ascensions més a l’Aconcagua, al Mt. de Kènia, a l’Elbrus o l’Ararat, entre d’altres. Amb la càmera a sobre ha voltat per Vietnam, Brasil, Jordània, Egipte, Índia i Laos, entre d’altres països dels continents europeu i americans.

avantatges-federats-feec-H