FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 15/06/2016

El grup FGC presenta la temporada d’estiu de les seves estacions de muntanya

Amb l’objectiu de seguir potenciant les activitats de muntanya per aquest estiu, el grup de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), ha presentat les seves propostes per les cinc estacions de muntanya que gestiona. El repte que s’han marcat des del grup FGC és mantenir l’activitat habitual d’hivern a les estacions de muntanya també els mesos d’estiu.

El darrer any 202.000 persones ja van passar per les estacions el període d’estiu i ara s’han presentat diferents novetats per poder incrementar les activitats de muntanya de les que gaudir. El president de FGC, Enric Ticó i la Directora comercial de turisme i muntanya de FGC, Laura Vives, van ser els encarregats de conduir l’acte de presentació de les novetats per aquest estiu que es va fer a l’estació de Vallvidrera Superior.

FullSizeRender (3)
Imatge de la presentació de la temporada amb Laura Vives i Enric Ticó. Foto:Ramon Vilalta

Cal recordar que des del grup de FGC es gestionen 5 estacions de muntanya i 7 trens turístics. La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i el grup FGC han establert un marc de col·laboració entre les dues entitats pel qual les parts podran gaudir d’avantatges i prestacions en els serveis i/o activitats que ofereixen cada una d’elles.

Les principals novetats es poden trobar a La Molina que estrena un nou tram del Bike Parc amb trampolí. El Bike Trial és un dels principals atractius de l’estació. Aprofitant això s’han ampliat els circuits amb nivells fàcils. A més a més s’ha ampliat també el circuit d’interpretació de fauna de La Molina. I s’ha dissenyat un circuit circular per fer a peu, enfocat a totes aquelles persones que tinguin interès en la fauna i el medi natural de la zona. També a la Vall de Núria s’ha ampliat el parc Lúdic amb un nou Tubby i dins la marca Trek and Walk s’inclouen noves activitats per fer caminades per la zona. Aquest estiu es volen consolidar els projectes d’Espot i Port Ainé i de Vallter 2000 que amb menys afluència que La Molina i la Vall de Núria, mantindran la seva oferta aquests pròxims mesos. També s’augmentarà l’activitat del Tren dels Llacs , del Tren del Ciment i dels cremalleres i funiculars que es gestionen des de FGC.