FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

El Grup FGC presenta la temporada d’esquí de la Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé | FEEC

Notícies - 31/10/2014

El Grup FGC presenta la temporada d’esquí de la Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé

Esquí de muntanya

La presentació de la nova temporada 2014-2015 de les estacions d’esquí de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha tingut lloc a la Fàbrica Moritz de Barcelona aquest dijous 30 d’octubre. En l’acte, que ha comptat amb la participació del president d’FGC, Enric Ticó; el director de Turisme i Muntanya, Albert Solà; i la cap Comercial, de Màrqueting i Comunicació, Montse Coronas, s’han destacat les novetats de la temporada i els avenços tecnològics introduïts.

La presentació ha comptat amb l’assistència del president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), Jordi Merino; la coordinadora de l’Àrea Competitiva de la FEEC, Txell Soler; i els representans del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya, Jordi Canals i Arnau Anguera.

Tots els federats de la FEEC i els familiars, a través de l’acord que mantenen la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i l’Àrea de Turisme i Muntanya dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, tenen descomptes en les estacions d’esquí gestionades pel Grup FGC (Espot, la Molina, Port Ainé, Vall de Núria i Vallter 2000). Aquest acord també inclou descomptes en diversos establiments hotelers, com ara: l’Hotel Port Ainé 2000, l’alberg les Estades del Pallars, així com els hotels i els apartaments de la Vall de Núria.

Novetats tecnològiques per la temporada d’esquí 2014/2015

Aquesta temporada, les estacions aposten per la comoditat i la rapidesa oferint la possibilitat de comprar el forfet per Internet i així estalviar cues a les taquilles. També en l’àmbit tecnològic, per tal de garantir una millor assitència sanitària, s’ha iniciat un projecte creant un codi QR identificatiu personal per a facilitar l’accés a la fitxa d’emergència sanitària dels usuaris. També s’han millorat les aplicacions per a dispositius mòbils de cada estació d’esquí per tal de facilitar les gestions i l’accés a la informació sobre les pistes. L’Hotel Port Ainé 2.000 enguany ha fet una instal·lació per a la connexió amb fibra òptica que ofereix als seus clients una navegació bona i ràpida per Internet.

Adaptacions per a les persones amb mobilitat reduïda

El Grup FGC també segueix treballant per garantir els millors serveis a les persones amb mobilitat reduïda. La Molina és una de les tres estacions d’esquí de Catalunya reconeguda per l’Agència Catalana de Turisme com a impulsora de l’esport i el turisme adaptat. Aquest any La Molina tornarà a ser la Seu d’uns Mundials de Snowboard per a discapacitats, entre el 22 de febrer a l’1 de març del 2015. L’estació ceretana també acollirà, al gener, la IPC Skiing World Cup, una prova de Copa del Món d’esquí alpí per a persones amb alguna discapacitat.