FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 04/11/2016

El Grup FGC presenta la nova temporada d’hivern de les seves estacions d’esquí i muntanya

Esquí de muntanya

Foto: Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya

A poques setmanes d’engegar la temporada d’hivern 2016-17, el Grup de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha presentat les novetats de les cinc estacions d’esquí i muntanya que gestiona: La Molina, Vallter 2000, Vall de Núria, Espot i Port Ainé. Les principals novetats es troben en els forfets de temporada i en la millora de les noves tecnologies. Amb tot això, el grup busca dinamitzar el turisme -especialment el familiar, ja que totes les estacions del grup han rebut el segell de Destinació de Turisme Familiar-, fomentar la pràctica de l’esport a espais emblemàtics de Catalunya i posicionar les estacions com a referent internacionals en l’organització de grans esdeveniments esportius.

Forfets de temporada 2016/2017

D’entrada, s’han reestructurat els abonaments per donar als clients una oferta més ajustada a les seves necessitats amb la divisió dels forfets segons l’àrea geogràfica: Cerdanya (La Molina), Ripollès (Vallter-Vall de Núria) i Pallars (Espot, Port Ainé i Tavascan). A més, els titulars de forfets de temporada podran gaudir de descomptes en oci i serveis presentant el carnet. El preu de l’abonament de La Molina baixa de preu per ser molt més competitiu. Es podrà adquirir per 570 € o per 494 € si es compra abans del 2 de desembre. Alhora, els forfets de temporada de Ripollès i Pallars també es podran adquirir més barats que en la temporada 2015-16.

Millora de les noves tecnologies

Pel que fa a la millora de noves tecnologies, s’han optimitzat els webs de les estacions per a dispositius mòbils i s’han redissenyat totes les aplicacions. A més, els clients poden gaudir d’avantatges especials pel sol fet d’anticipar la seva compra amb els serveis de venda en línia. Enguany, per exemple, han implementat el sistema d’embarcament exprés al Cremallera de la Vall de Núria per a les compres efectuades per internet.

Avantatges pels federats

Cal recordar que des del grup de FGC es gestionen 5 estacions de muntanya i 7 trens turístics. La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i el grup FGC establiren un marc de col·laboració entre les dues entitats pel qual les parts podran gaudir d’avantatges i prestacions en els serveis i/o activitats que ofereixen cada una d’elles. Això també inclou descomptes en diversos establiments hotelers de la zona.

 

Aquí podeu consultar els vídeos de presentació de les estacions:

La Molina: https://www.youtube.com/watch?v=Hqg-s5kLkrA

Vall de Núria: https://www.youtube.com/watch?v=Y8KLHrFocQ8

Espot i Port Ainé: https://www.youtube.com/watch?v=_VXfyDJNxpc

Vallter 2000: https://www.youtube.com/watch?v=8QjLXAMvIDo