FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 27/03/2014

El Grup Excursionista Santfeliuenc presenta la Cursa Solidària Mitja de les Aixetes a Sant Feliu de Llobregat

Curses per Muntanya

El Grup Excursionista Santfeliuenc prepara la sisena edició de la Mitja de les Aixetes que tindrà lloc a Sant Feliu de Llobregat, el 6 d’abril. Aquesta cursa solidària, que compta amb la col·laboració de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, destina una bona part de la recaptació a l’Obra Social de Sant Joan de Déu i aquest any coincideix amb el Dia Mundial de l’Activitat Física.

Una mitja marató i una marxa

La Mitja de les Aixetes presenta dues modalitats de participació: la mitja marató i la marxa solidària. A la mitja marató hi poden participar fins a 300 corredors majors de 16 anys, els quals han d’inscriure’s a la pàgina web de la cursa. La sortida tindrà lloc al Pavelló Juan Carlos Navarro (Rambla de la Marquesa Castellbell de Sant Feliu de Llobregat) el diumenge 6 d’abril a les 9.30 hores. La cursa no es pot realitzar amb més de 3.30 hores i el recorregut d’enguany té una distància aproximada de 21 quilòmetres, majoritàriament per camins de terra de la Serra de Collserola, i acumula un desnivell de 1.595 metres.

Caminar solidàriament

La marxa solidària està oberta a la participació de persones de totes les edats, tot i que els menors de 18 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult. La sortida serà a les 9,45 hores del matí i el recorregut és de 10 quilòmetres. Per participar en aquesta marxa cal inscriure’s i dur el dorsal però no serà necessari l’ús del xip i al tractar-se d’una marxa solidària no competitiva no hi haurà premis en cap categoria.

Recorregut mitja marató aixetes