FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

El Grup Cavall Bernat organitza la segona trobada d’escalada a Collbató, el 26 d’abril | FEEC

Notícies - 17/04/2015

El Grup Cavall Bernat organitza la segona trobada d’escalada a Collbató, el 26 d’abril

Escalada

Collbató acull la segona trobada d’escalada a Montserrat organitzada pel Grup Cavall Bernat, que l’any passat va començar amb la primera trobada celebrada a la zona d’Agulles. Enguany, la trobada serà el diumenge 26 d’abril i començarà amb la presentació de l’acte i un esmorzar comú i continuarà amb diverses activitats.

El programa previst per la organització ofereix practicar l’escalada clàssica, fer canals i practicar l’escalada esportiva, però també ha preparat tres caminades: una d’uns 12 quilòmetres i dues de més llargues, organitzades pel Centre Excursionista 4000 Peus i el Grup Cavall Bernat. Els participants a la trobada també poden gaudir del dinar previst i del parlament que es farà a la tarda en memòria de l’escalador Joan Nubiola i la projecció del documental ‘Pioners’, sobre els escaladors de la postguerra que van introduir l’escalada moderna a Catalunya. Durant tot el dia, també es podrà visitar l’exposició ‘Els 3000 del Pirineu’, que agrupa tots els cims de 3000 metres del Pirineu representats en culleres i forquilles de fusta de boix fetes a mà.

Les inscripcions es poden fer a través de la web de la FEEC omplint el formulari fins el 21 d’abril, i es pot escollir entre tres modalitats d’inscripció. Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a l’adreça museubruc@gmail.com o visitar el seu bloc.