FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 29/03/2017

El Grup Cavall Bernat celebra la 34a trobada a El Bruc

Cultura Escalada Societat

El Grup Cavall Bernat, que reuneix els escaladors que han coronat la inconfusible agulla montserratina, organitza la seva 34a trobada anual al municipi del Bruc, als peus de la muntanya de Montserrat, el proper dissabte 1 d’abril. A la trobada del Cavall Bernat es comparteix una diada amb alguns dels escaladors més representatius de diferents èpoques.

La trobada d’enguany començarà amb una xocolatada popular a les 10 i seguirà amb la presentació de l’acte a càrrec de Josep Massana i els parlaments de l’alcalde del Bruc i de la presidenta de l’Associació d’amics del Museu.

Com cada any, a la trobada es reten honors als nous cavallistes que ingressen al Grup, i es fa un homenatge als veterans escaladors Jordi Álvarez i Agustí Ventura. I es recorda els que ja ens han deixat: Josep Aspachs, Alfons Udina (“Sete”), Albert Montpart i Josep Mª Mèrida.

L’acte estarà acompanyat per l’Orquestrina Vents de Ball i acabarà amb un dinar on es farà el tradicional sorteig de material relacionat amb l’excursionisme.

Per a més informació podeu consultar el grup de Facebook del Cavall Bernat o enviar un correu a l’adreça electrònica: museubruc@gmail.com.