Notícies - 13/03/2024

El Garraf acull la primera prova de la 25a Copa Catalana de Marxes Tècniques

Garraf Marxes tècniques

La 25a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) va arrencar al Garraf amb la 65a Marxa d’Orientació per Descripció de l’Agrupació Excursionista Talaia.

El passat diumenge 10 de març va tenir lloc a Sant Pere de Ribes l’estrena d’aquesta competició que enguany suma un quart de segle. La cita va reunir 137 participants, agrupats en equips de dues i tres persones, que van sortir des de l’IE Montgròs fins a la plaça del Castell del municipi ribetà.

La primera prova del calendari va comptar amb un recorregut d’aproximadament 14 km, que visitava indrets com la masia de l’Escolà, la riera de Jafre, Palou, l’ermita de Sant Pau o Can Coll.

El mateix dia, a més, va tenir lloc la 2a Marxa Infantil i Juvenil de Regularitat i Orientació per Descripció, també de l’AE Talaia, i que va obrir el calendari de marxes infantils.

Un cop acabada la primera prova de la competició, es van entregar els premis de la Copa Catalana i del Campionat de Catalunya de Marxes Tècniques i de Regularitat del 2023.

El calendari de la 25a Copa Catalana de l’especialitat continuarà amb la 49a Marxa d’Orientació i Regularitat d’Avinyó “Memorial Josep M. Costa”, del Centre Excursionista Avinyó, el pròxim 17 de març.