FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 16/12/2014

El director tècnic de la FEEC, Marcial Alemán, i els escaladors Ramon Julián i Eduard Marín, premis FEDME

Escalada esportiva Escalada

La Federació Espanyola d’Esports de Muntanya i Escalada (FEDME) ha organitzat per 20è any consecutiu la Trobada Anual de Muntanyencs FEDME, el dissabte 13 de desembre a Madrid, aplegant a unes 150 persones, entre els quals hi han assistit els membres de la Federació d’Entitats Excurisonistes de Catalunya (FEEC) que han estat guardonats i el president, Jordi Merino. Durant la gala s’han entregat els Premis a les Millors Activitats Alpinístiques i d’Escalada d’Alt Nivell i el Premi Muntanyisme i Medi Ambient. A més a més, també s’han reconegut esportistes, col·laboradors i àrbitres d’escalada.

Eduard Marín ha rebut el Premi FEDME en categoria d’escalada en paret pel valor de 2.500 euros per l’activitat Pan Aroma 8c/8+ al cim de l’Ovest de Lavaredo (Itàlia); l’escalador de la Selecció Catalana d’Escalada Esportiva de la FEEC i membre del Foment Excursionista de Barcelona, va realitzar amb el seu pare Francisco Marín. Per la seva banda, Ramon Julián, també escalador de la Selecció Catalana d’Escalada Esportiva i membre del Grup Excursionista de Manlleu, ha estat reconegut pels seus destacats resultats competitius en proclamar-se subcampió del Campionat del Món d’Escalada de Dificultat, a Gijón.

Finalment, el director tècnic de la FEEC, Marcial Alemán, ha estat reconegut com a responsable dels àrbitres d’escalada de la FEDME, i ha recollit el premi en nom de tot l’equip d’arbitratge del Campionat del Món d’Escalada i Paraescalada celebrat a Gijón.