FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 29/10/2014

El diari ‘Ara’, amb les activitats excursionistes i els esports de muntanya

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i Edició de Premsa Periòdica Ara han establert un conveni de col·laboració per impulsar les activitats i els esports de muntanya a través del diari Ara. L’acord, que han signat el president de la FEEC, Jordi Merino; el director del diari, Carles Capdevila; i el conseller delegat, Salvador Garcia Ruiz, preveu la circulació i l’intercanvi de continguts, així com l’oferta de serveis per a totes les persones associades de les entitats federades.

Edició de Premsa Periòdica Ara és l’empresa editora del diari Ara i altres suplements d’informació, que ofereix serveis als seus lectors i subscriptors des dels diferents suports impresos i plataformes digitals. L’Ara és un diari creat per un grup d’emprenedors dels àmbits periodístic, editorial i empresarial de Catalunya que en pocs anys ha esdevingut un referent informatiu sòlid.

Mitjançant aquest acord de col·laboració, la federació, les entitats i els socis federats, tindran accés directe a les propostes que faci el diari Ara i, al mateix temps, la federació intercanviarà els continguts sobre el món de l’excursionisme i la muntanya per arribar a un públic més ampli.