FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 15/11/2018

El Curs de Medicina i Socors de Muntanya obre les inscripcions d’un curs renovat

Arriba una nova edició del Curs de Medicina i Socors de Muntanya. Aquesta vegada, a més, es presenta amb novetats. Les classes teòriques i pràctiques tindran un format diferent per facilitar l’assistència i l’aprenentatge. També s’amplien les modalitats de pagament de la inscripció i les modalitats de llicències acceptades d’altres federacions.

El Curs de Medicina i Socors de Muntanya és un curs destinat a tots els amants i esportistes de la natura. La finalitat d’aquest curs es donar a conèixer i sensibilitzar sobre els perills i riscos que pot comportar la pràctica de les activitats en el medi natural a fi de prevenir-los.  Així com proporcionar els coneixements teòrics i pràctics bàsics necessaris per tal que es pugui actuar amb la màxima autosuficiència possible davant d’una situació d’emergència.

Podeu descarregar-vos el díptic amb tot el programa del curs i inscriure-us a través del web fins al 18 de gener. El curs es farà del 5 de febrer al 9 d’abril i cal estar federat amb la llicència C o superior.

Aquest curs està organitzat pel Club Excursionista de Gràcia, el Centre Excursionista de Catalunya i la Unió Excursionista de Catalunya i rep el suport de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.