FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 21/02/2018

El CTEEC segueix enfocant la temporada amb la segona concentració

Escalada esportiva Escalada

Trenta-vuit escaladors i escaladores van ser presents a la segona concentració de l’equip de competició del Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC). Una ocasió en la que es van convocar tots els esportistes, des dels més petits de categoria Sub12 fins als més grans de Sub20. La concentració es va dur a terme al rocòdrom de la sala Batec, de Sant Quirze del Vallès, el passat diumenge 11 de febrer, amb blocs muntats expressament per aquest entrenament del CTEEC.

Els esportistes van fer un simulacre d’una ronda classificatòria de competició de bloc en format de grup, on tots escalaven a la vegada els 5 blocs proposats per cada categoria, amb un límit de temps determinat.

L’entrenament va ser molt profitós i va servir per seguir enfocant la temporada de competicions de bloc que s’estan apropant.

Des del Centre de Tecnificació es vol agrair a Klauer Climbing Services la seva col·laboració en l’organització d’aquesta concentració i a la sala Batec per ajudar-los a què la jornada fos un èxit.