FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Carla López
Foto: Carla López

Notícies - 17/06/2021

El CTEEC i la selecció inicien temporada de competicions a Madrid

Escalada esportiva Escalada

L’equip del Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC) competirà a la primera de les tres cites de la Copa d’escalada de dificultat que se celebra aquest cap de setmana al Climbat X Madrid. Aquesta serà la primera prova a celebrar-se en l’àmbit estatal després de l’aturada competitiva del darrer any a causa de la Covid-19.

Com a novetat d’aquest any, les classificatòries de les categories juvenils i absoluts es disputaran en el mateix dia, durant el dissabte, i el diumenge es disputaran les finals d’ambdues categories. A més a més, a causa de les restriccions per la Covid-19 no podran haver-hi espectadors.

Els escaladors del CTEEC no faltaran a la cita. En la categoria Sub-14 podrem veure competir a Roc Verges (CE Madteam), Bernat Munne (CE Madteam), Ernest Wojdel (CE Madteam), Geila Macià (CM Sant Cugat), Júlia Benach (CM Sant Llorenç), Maria Ferrer (CE Lleida) i Emily Charlotte (CM Sant Llorenç). En la categoria Sub-18 no faltaran Lucía Miranda (UEC Cornellà), Gal·la Pérez (AE Granollers), Marc Ramírez (CE Madteam) i Dídac Zamora (AECE Vilassar de Mar). En la Sub-20 hi seran Joel Codina (CE Madteam) i Pere Borrell (UE Sabadell); a més a més de components de la selecció absoluta que no fallaran a la cita com; Pau Gallofré (CE Madteam), Maria Benach (CE Sant Llorenç) i Guillem Monsech (CE Alpicat).

L’11 i 12 de setembre serà el torn de la segona prova de la Copa estatal d’escalada de dificultat a la sala Climbat La Foixarda de Barcelona. La tercera i última se celebrarà el 2 i 3 d’octubre a la sala Climbat de Zaragoza.

Copa d’Europa d’Escalada Juvenil

Els components de la selecció catalana d’escalada com; Aida Torres (CE Torelló), Rut Monsech (CE Alpicat) i Lluc Macià (CM Sant Cugat) participaran a la competició estatal, ja que competiran a la segona prova de la Copa d’Europa d’Escalada de Dificultat Juvenil a Ostermundigen, Suissa, que se celebra aquest mateix cap de setmana. Els darrers 12 i 13 de juny van participar en la primera prova de la disciplina de dificultat de la Copa d’Europa d’Escalada Juvenil a la localitat tirolesa d’Imst, a Àustria, obtenint molt bones posicions amb una 5a posició per part de la Rut Monsech, 10a de l’Aida Torres i 11a d’en Lluc Macià.