FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Pere Rullan
Foto: Pere Rullan

Notícies - 19/03/2023

El CTCMC posa a punt les cames al Berguedà

Berguedà Curses per Muntanya Centres de tecnificació Curses per Muntanya

El Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya s’ha concentrat aquest cap de setmana al Berga Resort per acabar d’afinar per l’inici de la temporada competitiva.

Aquesta és la tercera concentració de l’any pel jove equip dirigit pel corredor Pere Rullan. La primera es va celebrar a Ripoll al gener i la segona a la Selva del Camp del 4 al 5 de març.

La concentració de Berga es presenta com gran cita abans de la Pugo Regis Trail, que es disputa la pròxima setmana i que esdevé l’última prova criteri per classificar-se per participar en el campionat en línia FEDME.

L’inici de la temporada pels absoluts arrancarà al Trencacims Pauls – Campionat d’Espanya d’Ultres i per Seleccions el 29 d’abril.

Durant la jornada del dissabte 18 els corredors han comptat amb la col·laboració Fit Metric, que ha dut a terme tests de valoració funcional i de força a tots els joves. Alhora els integrants del centre ha participat de tallers de tècnica de curses i un entrenament per la zona.

Pere Rullan: “La gent està molt motivada i tenim un grup nombrós aquest any. El centre compta amb 23 participants, 11 noies i 12 noies.”

El diumenge 19 s’han afegit a la concentració els membres de la Selecció Catalana de curses per muntanya amb els que els joves del centre han pogut compartir una jornada d’entrenament de més llarga distància pels corriols de la zona de Queralt i la Figuerassa. Un total de 50 participants entre joves i absoluts.

El centre de tecnificació reprendrà la seva activitat al mes de maig un cop superades les primeres proves de la temporada.