FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 20/04/2018

El CTCMC es concentra a Vilanova i la Geltrú

Curses per Muntanya

El passat 14 i 15 d’abril, els joves esportistes integrants del Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya van concentrar-se a la localitat de Vilanova i la Geltrú.

Els joves que van assistir-hi van ser: Laia Gonfaus (Ass. Esp. Mountain Runners del Berguedà), Lore Menchaca (Club Excursionista Madteam), Sebastià Feliu (Ass. Esp. Pallars), Ramón Caballeria (Grup Excursionista Cultural i Alpinista – Lletissonada), Quirze Sagué (UE Llançanenca) i Sergi Cabeza (CE MadTeam) en categoria cadet.

Pel que fa a la categoría Júnior, van ser-hi presents: Amàlia Bardolet (UE Vic), Jana Aguilar (CE Calldetenes), Maria Beringues (Ass. Esp. Mountain Runners del Berguedà), Marta Llagostera (Ass. Exc. 4000 peus), Martí Nogue (UE Vic), Isaac Barti (Centre Exc. Olot), Aleix Solé (Ass. Alumnes Escola del Treball), Arnau Cases (Espot Esquí Valls d’Àneu), Josep Morales (AE Matxacuca) i Salomó Guinovart (AE Matxacuca).

Tot i no ser una localitat marcada per les seves regions muntanyoses amb desnivell, sí que disposa d’un entorn favorable per córrer en terreny pedregós i tècnic. I és un terreny més a treballar per a perfeccionar córrer en tot tipus de superfícies.

Així, els esportistes van portar a terme dues jornades d’entrenaments, amb la facilitat d’estar allotjats al Molí del Mar, des d’on podien sortir a entrenar.

Concretament, la jornada del dissabte va estar marcada per una sessió de treball de potència aeròbica en pujades de 250 metres lineals i un treball de preparació física en sorra aprofitant la proximitat a la platja.

El diumenge es va dur a terme un entrenament aeròbic continu extensiu, completant un recorregut per Sant Pere de Ribes d’uns 14 km i 600 metres de desnivell positiu.

El tècnics assistents, Pere Rullan i Andrés Arroyo, valoren molt positivament la implicació del grup i la seva motivació de cara a afrontar la temporada competitiva que ja està iniciada.

Text i fotos / Pere Rullan