FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Pere Rullan
Foto: Pere Rullan

Notícies - 14/02/2022

El CTCMC comença temporada al Berguedà

Berguedà Curses per Muntanya Centres de tecnificació

El Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya ha engegat aquesta nova campanya a Vilada (el Berguedà). El joves valors de les Curses per Muntanya del país han iniciat les primeres sessions per a preparar la temporada que començarà ben aviat amb les primeres curses.

Pere Rullan tornarà a estar al capdavant d’aquest planter i estarà acompanyat de l’ex seleccionador català, Fernando Rosa i d’Arnau Artés.

El passat mes de desembre es van realitzar les proves d’accés al CTCMC que ha donat a conèixer quin seran els vint-i-tres joves esportistes que l’integraran aquesta campanya.

En total 11 noies i 12 noies seran els components aquesta temporada del Centre de Tecnificació, dividits en tres categories.

Aquest cap de setmana el CTCMC ha centrat el seu entrenament amb bona part d’aquesta nova fornada de joves corredors per muntanya. El Centre s’ha concentrat a Vilada on els cadets, han realitzat un recorregut seguint el PR-C 147 amb una pujada al castell de Roset i els juvenils i juniors han pujat al cim del Sobrepuny, sortint des de Vilada i fent primer el cim del Tastanós i del Picamill.

El cap de setmana però ha començat amb una cursa en format crono fins al cim del Sobrepuny per a seleccionar als corredors i corredores que confeccionaran la selecció catalana de Curses per Muntanya que competirà el pròxim 13 de març a l’estatal de Curses Verticals que es farà a Extremadura.

El seleccionador, Pere Rullan, s’ha mostrat satisfet de la participació en aquest test on pràctiment una quarantena de corredors i corredores han fet la cursa. El mateix Rullan donarà a conèixer la llista definitiva de convocats les pròximes setmanes on també hi seran els actuals campions de la Copa Catalana de curses Verticals, que es van guanyar el lloc en l’última edició de la Copa.