FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 12/06/2015

El CPAM de Balaguer organitza un campament per a joves a l’Alta Ribagorça

Campaments

El Campament Toirigo de Caldes de Boí, a l’Alta Ribagorça, serà l’epicentre del campament d’estiu que organitza el Centre de Promoció d’Activitats de Muntanya de Balaguer per a joves, entre el 15 i el 26 de juliol.

El campament es dirigeix a un públic infantil i jove que abraça diverses edats, des dels més petits, a partir de 6 anys, fins als adolescents de 16, amb preus especials si s’hi apunten germans. Un cop els nois i noies siguin al campament, es formaran grups per edats i amistats. El Centre de Promoció d’Activitats de Muntanya de Balaguer prepara aquesta activitat juntament amb la col·laboració del Centre Excursionista Guissonenc i el Centre Excursionista de Lleida.

Els organitzadors busquen que els joves interactuin amb la natura i puguin practicar activitats esportives, naturals, en zona de muntanya, i culturals i crear amistat entre ells. També s’inclou el “dia dels pares” perquè les famílies puguin visitar els seus fills, i participar també de les activitats.

Les famílies interessades poden inscriure els seus fills, tenint en compte que les places són limitades a 80 joves a través del full d’inscripció i el pagament corresponent. Per més informació o dubtes o qüestions respecte el campament es pot fer arribar a cpambalaguer@hotmail.com o trucar al 973 448 490 o al 646 282 611.