FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Raúl Comino
Foto: Raúl Comino

Notícies - 19/02/2021

El Costa Brava Raid estrenarà la 17a Copa Catalana de Raids

Baix Empordà Raids d'esports de muntanya Seleccions catalanes

El Costa Brava Raid, organitzada des del Club Ciclista de Platja d’Aro, serà l’encarregada de donar el tret de sortida a la 17a Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Aquesta prova se celebrarà el 19 de juny i serà la primera de les quatre que conformen la Copa d’aquest any.

Enguany, el Costa Brava Raid, que tindrà lloc a Castell d’Aro (Baix Empordà), tindrà una distància total de 80km i 2.000m de desnivell (4000m desnivell acumulat).

La segona prova de la Copa Catalana de Raids d’aquest 2021 serà el CATRaid la Garrotxa Salvatge, organitzada pel Club d’Esports de Muntanya Capafons, i se celebrarà el 3 de juliol. Seguidament, el 25 de setembre tindrà lloc la CATRaid Cap de Creus del CET Teià; i finalment tancarà aquesta edició de la Copa el Raid Noguera, organitzada des del Centre de Promoció d’Activitats de Muntanya, el cap de setmana del 16 i 17 d’octubre. A més, aquesta última prova serà també on es disputarà el Campionat de Catalunya de la disciplina.

Degut a les restriccions establertes per la Generalitat de Catalunya caldrà estar pendents sempre de l’evolució de la pandèmia per saber si es poden desenvolupar amb normalitat les proves d’aquest calendari. Des de la FEEC s’anirà actualitzant el calendari al web en cas que pateixi alguna variació.

CALENDARI

CALENDARI PDF