FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 01/12/2014

El Consell Català de l’Esport realitza una jornada sobre els ajuts europeus per a projectes esportius

Formació

El Consell Català de l’Esport organitza una jornada sobre els “Ajuts europeus per projectes esportius: Erasmus + Esport”, una sessió pràctica per explicar les propostes i les novetats de cara al 2015. La jornada tindrà lloc a la Sala d’Actes de l’edifici docent del Consell Català de l’Esport el dijous 11 de desembre a les 18 hores. Les incripcions són gratuïtes i estan obertes a qualsevol persona interessada.

A la jornada s’informarà de les principals novetats que contempla la darrera Convocatòria de la Unió Europea i els procediments de sol·licitud, que poden resultar de gran interès per ajudar a finançar projectes rellevants d’entitats catalanes, tan pel que fa a activitats col·laboratives com pels esdeveniments esportius europeus sense ànim de lucre. Totes les persones assistents rebran un certificat.

La jornada forma part del Pla de Formació de l’Escola Catalana de l’Esport i pretén difondre la informació referent a les possibilitats de finançament que ofereix la Unió Europea en l’àmbit de l’Esport per a projectes d’aquest àmbit mitjançant el Programa Erasmus +. La intenció és posar tota aquesta informació a l’abast del món esportiu, passant per les administracions, els responsables tècnics de les federacions esportives, els consells esportius, els clubs excursionistes i associacions esportives, les universitats i els professionals de l’esport, a les empreses de gestió esportiva i als col·legiats.