FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 23/07/2015

El Congrés Internacional de Barrancs tanca la trobada de Gorgs 2015 a la Vall d’Aran

Formació

El 12è Congrés Internacional de Barrancs, inclós en la Trobada Internacional de Descens de Barrancs – Gorgs 2015 organitzada pel Canyoning Club Punto Límite amb el suport de la FEEC, s’inicia aquesta tarda d’avui dijous 23 de juliol amb un complet programa de ponències.

La primera jornada del programa del Congrés Internacional de Barrancs compta amb les sessions dedicades als barrancs de Mallorca, i dues més que aniran a càrrec dels Pompiers deth GRAE de Vielha i els Mossos d’Esquadra. La segona jornada de demà divendres 24 de juliol, servirà per abordar la regulació del descens de barrancs, la biodiversitat ens els sistemes aqàtics d’alta muntanya i la seguretat als barrancs. L’última joirnada del dissabte 25 de juliol, es presentarà l’associació internacional IAAC, es parlarà sobre un estudi de la resistència dels nusos i es projectarà l’audiovisual de les apertures del grup Gocta.

La recepció de Gorgs està situada a les immediacions del Conselh Generau d’Aran i la formació es realitza a Salardú, de 17 a 20 hores. La presentació de les diferents jornades del congrés aniran a càrrec de Laura Samsó.

Gorgs 2015, una setmana de barranquisme a la Vall d’Aran

La FEEC i el Canyoning Club Punto Límite organitzen la 12a Trobada Internacional de Descens de Barrancs – Gorgs 2015 del 20 al 25 de juliol. La trobada d’aquest any, la més llarga de totes les que s’han fet fins ara, també inclou una fira de material de marques especialitzades, conferències i ponències sobre diverses temàtiques relacionades amb aquesta pràctica esportiva a càrrec de professionals, tallers de formació i diverses activitats.