FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 14/12/2016

El Comitè Olímpic Català torna a caminar

Societat

 

L’actual president de la UFEC (Unió de Federacions Esportives de Catalunya, Gerard Esteva, ha estat nomenat com a nou màxim dirigent del Comitè Olímpic Català.

Esteva ha reconegut obertament que aquest organisme ha d’estar preparat i amb els protocols engegats per poder competir oficialment representant a Catalunya en els pròxims jocs olímpics si el país acaba esdevenint un estat independent.

De fet una de les grans feines que té per endavant el Comitè Olímpic Català és aconseguir el reconeixement del COI en l’àmbit internacional.

El president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Jordi Merino, serà un dels vocals d’aquesta nova junta del COC.

L’entrada de l’escalada com a disciplina olímpica fa que des de la FEECes vulgui donar un impuls cap aquest esport i cap a la creació de nous programes per poder donar sortida al potencial existent dels esportistes catalans perquè aquests puguin arribar a competir al Japó l’any 2020.

La més que possible entrada de l’esquí de muntanya als Jocs d’hivern de Pequín l’any 2022 també fan que des de la FEEC es treballi en la tecnificació dels esportistes catalans, capdavanters en aquesta disciplina en l’àmbit mundial.