FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 03/03/2015

El Comitè d’Escalada Esportiva de la FEEC convoca un curs d’àrbitres de base de competicions

Escalada esportiva

Vista la necessitat d’àrbitres per les competicions d’escalada, el Comitè d’Escalada Esportiva de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha organitzat un curs que s’impartirà entre el 7 i el 8 de novembre, a la seu del Club Muntanyenc de Sant Cugat per a les sessions teòriques, i durant les proves del calendari oficial de la FEEC per a la part pràctica.

El curs l’impartiran membres amb titulació i acreditació federativa i està enfocat a ser un curs de caràcter pràctic amb l’objectiu de capacitar els assistents per realitzar les tasques d’arbitratge en les competicions d’escalada en les diferents modalitats de dificultat, a vista i en bloc, fins al nivell de prova oficial de la FEEC.

El curs d’àrbitres de base de competicions va adreçat a persones que col·laboren o treballen habitualment amb el Comitè o a esportistes federats amb experiència, i les inscripcions es poden fer a través de l’Àrea Tècnica de la FEEC al 934 120 777 extensió 3, o enviant un correu electrònic a l’adreça area.tecnica@feec.cat. Podeu consultar el cronograma del curs aquí.