FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 17/09/2015

El Comitè dels ‘100 Cims’ convoca el ‘Dia del cim’ al Serrat de Sant Isidre

100 cims Societat

El Comitè dels “100 Cims” de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) planteja la realització d’una sortida al Serrat de Sant Isidre (1.118 metres), situat al municipi de la Quar (el Berguedà) el proper 3 d’octubre. Tal com es va anunciar en la Trobada dels “100 Cims” com a novetat, aquesata activitat s’emmarca en la celebració del “Dia del cim”.

Des del Serrat de Sant Isidre, que podria figurar en una futura ampliació del llistat de programa “100 Cims” de la FEEC, es domina una gran extensió de territori. El punt de trobada és a Sant Maurici de la Quar i l’hora de sortida està prevista a les 9.30 hores. L’itinerari previst és el següent: Sant Maurici de la Quar, Colltinyós, Pas Estret, coll de Canes, Creu de Jovell, Mare de Déu de la Quar, Cal Moliner, coll Serrat de les Tombes, serrat de Sant Isidre, la Baumeta i Sant Maurici de la Quar. El desnivell positiu és de 540 m i el recorregut proposat es pot realitzar en unes 3-4 hores de marxa.

Tothom qui ho desitgi pot acompanyar als membres del Comitè dels “100 Cims” en aquesta excursió. Per participar-hi només cal estar federat, i cal tenir en compte que no es tracta d’una sortida col·lectiva, ja que tots els participants que hi assisteixin ho fa sota la seva responsabilitat. Els participants cal que siguin autosuficients (portar dinar i beguda). No cal inscripció, però agrairem als interessats en participar a l’excursió que ho facin saber mitjançant un correu electrònic a l’adreça: 100cims@feec.cat.