FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 15/02/2018

El Comitè dels ‘100 Cims’ convoca el concurs de fotografia i el premi literari 2018

100 cims

El Comitè dels “100 Cims” de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) obre el període de presentació de les obres per als dos concursos que enguany arriben a la novena edició.

D’una banda, el concurs de fotografia “Fotocims” busca una imatge de qualsevol motiu relacionat amb alguna de les 308 muntanyes que figuren al llistat de cims. Hi ha un premi especial a la millor panoràmica, entesa com a fotografia que mostri una gran extensió de paisatge. El termini per a presentar les obres finalitza el 13 de maig.

D’altra banda, el premi literari “100 Cims” feec-100-cims-300x200crida a participar amb obres també relacionades amb els cims del llistat. Els relats poden descriure les impressions, vivències, sensacions o aventures que s’han experimentat en assolir un dels cims o la descripció literària de l’ascensió. En aquest cas, els interessats poden lliurar les seves obres fins al 6 de maig de 2018.

Poden participar-hi tots els federats amb carnet federatiu vigent, independentment de la seva participació al repte dels “100 Cims”. Els treballs s’han d’enviar a l’adreça electrònica 100cims@feec.cat i el lliurament de premis es farà durant la 10a Trobada dels “100 Cims”, que se celebrarà el 3 de juny a Vilafranca del Penedès.

Bases del Concurs “Fotocims”

Bases del Premi literari “100 Cims”

Fotografia / Marcel Puig