FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 27/10/2015

El Club Trail Roquetes presenta la cursa d’ultraresistència Estels del Sud 2016

Curses per Muntanya

La seu de la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre ha acollit la presentació de la Cursa d’Ultraresistència Estels del Sud 2016. Aquesta prova, organitzada conjuntament pel Club Trail Roquetes i Kebo Events, es celebrarà el 30 d’abril i l’1 de maig. El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarés; la representant territorial d’esports a les Terres de l’Ebre, Cinta Espuny; el president del Club Trail Roquetes, Albert Segura; i el director general de Kebo Events, Jordi Pallarés, han intervingut en l’acte que ha tingut lloc al palau d’Aràbia el dilluns passat.

Amb sortida i arribada a Arnes

En la presentació s’han donat els detalls del recorregut de la propera edició. La principal novetat és la ubicació de la línia de sortida i arribada, que estarà situada a Arnes (la Terra Alta). Un dels plats fors de l’ultra tornarà a ser la pujada al Mont Caro (1.442 metres), punt culminant del Massís dels Ports, i també el més alt de les comarques de Tarragona. També es podran realitzar dues curses més, la Half Trail i una mitja marató de muntanya. La Half Trail ha patit una modificació substancial del seu recorregut, i també tindrà Arnes com a punt de sortida i arribada. La mitja marató sortirà d’Arnes i arribarà a Beseit.

Xavier Pallarés ha destacat que “aquesta prova ha de ser una gran promoció per a les Terres de l’Ebre, un aparador del territori i els seus grans actius turístics”. Per la seva banda, Cinta Espuny ha remarcat que “l’Ultra Estels del Sud ha de ser un referent esportiu per a les Terres de l’Ebre”. El president del club Trail Roquetes, Albert Segura, ha explicat que “la gent de les Terres de l’Ebre s’ha fet seva una prova que tot just s’ha celebrat una sola edició.”

Fotografia / Ivan García