FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 28/05/2014

El Club Excursionista Reddis organitza l’última prova d’Escalada en Bloc

Escalada esportiva

El Club Excursionista Reddis de Reus organitza la tercera i última prova de la Copa Catalana d’Escalada en Bloc, que coincideix amb la segona prova de la Copa d’Espanya de la mateixa modalitat el proper dissabte 31 de maig.

La Copa Catalana d’Escalada en Bloc va arrencar amb una primera prova a la sala Ingravita d’Igualada (Anoia) el 5 d’abril, amb una gran participació i victories de Maud Ansade (Associació Esportiva Deu Dits), Ariadna Pallé (Associació Esportiva Deu Dits) i Marieta Cartró (Club Esportiu Universitari Enginyers Telecos – CEUETL SE) en noies; i de David Belmonte (Unió Excursionista de Sabadell), Pau Jover (Unió Excursionista de Sabadell) i Pol Roca (Club Excursionista de Sant Quirze) en nois.

La segona prova va tenir lloc a la sala dels Bous de la Salle, a Barcelona, el 17 de maig, organitzada pel Club Esportiu Universitari Enginyers Telecos – CEUETL SE. En categoria absoluta masculina la victòria se la va emportar David Belmonte (Unió Excursionista de Sabadell), i el podi el van completar el balear Tomeu Llompart i Pol Palau Serrano (Associació Esportiva Deu Dits). En noies, Anna Gimenez (Associació Esportiva Deu Dits) va aconseguir el primer lloc, seguida de Marta Palou (Club Excursionista Ascensiones Guiadas i Marieta Cartró (Club Esportiu Universitari Enginyers de Telecos – CEUETL SE).

Totes les proves han comptat amb una àmplia participació de categories més joves que s’estan consolidant com al futur de l’escalada a casa nostra. En totes tres proves de la Copa Catalana hi ha ha participants dins les categories Sub18, Sub15 i Sub12, que podeu consultar als arxius en línia del web de la FEEC.