FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 09/09/2014

El Club Excursionista de Callús guanya el Campionat de Catalunya de Curses per Muntanya per Equips

Curses per Muntanya

El Club Excursionista de Callús ha guanyat el Campionat de Catalunya de Curses per Muntanya per Equips, disputat el diumenge 7 de setembre en el marc de la Marató de Muntanya de Berga. El podi l’han completat l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà, organitzadora de la prova del calandari de competicions de la FEEC, i l’Associació Esportiva Matxacuca.

Diego Arroyo i Laia Andreu, primers a la Marató de Berga

Diego Arroyo (AE Matxacuca) s’ha imposat a l’esprint sobre Just Sociats (CE Callús), segon, mentre que el jove Abel Cuadrench (Mountain Runners) ha acabat tercer. En categoria femenina Laia Andreu ha estat la més ràpida per davant de Rosa Valls i Alba Xandri.

En la categoria femenina, Laia Andreu (CE de Callús) en tot moment ha encapçalat la classificació, a pocs minuts de Rosa Valls i Alba Xandri, ambdues dels Mountain Runners.

Amb 42 quilòmetres de recorregut i uns 3.000 metres de desnivell, la Marató de Muntanya de Berga recorre les muntanyes berguedanes, pujant primer a la Figuerassa, continuant cap als Rasos de Peguera, tot seguit l’exigent pujada a Ensija, passant pel refugi de la Serra d’Ensija de la xarxa de la FEEC, i tornant encara un cop més als Rasos abans d’emprendre la baixada, amb el repetjó de Queralt.

Simultàniament i compartint part del recorregut, també s’han disputat la Mitja (25 km i 1.800 m.) i la Mini (15 km i 800 m).

Galeria de fotos