FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

El Club Alpí Palamós celebra els 25 anys amb un concurs fotogràfic i un programa ple d’actes fins al novembre | FEEC

Notícies - 12/02/2015

El Club Alpí Palamós celebra els 25 anys amb un concurs fotogràfic i un programa ple d’actes fins al novembre

Cultura

El Concurs Fotogràfic del 25è aniversari del Club Alpí Palamós busca imatges de paisatges i activitats esportives de muntanya, sempre i que no siguin activitats que requereixin l’ús de vehícles motoritzats. A més a més, una segona categoria del concurs buscar fotos de les Gavarres, que poden haver estat fetes a tot el territori que comprèn aquest espai d’interès natural. Les obres es poden entregar fins el 5 d’abril i a la pàgina web de l’entitat s’hi detalla tota la informació necessaria.

El Club Alpí Palamós també ha preparat una programació d’actes que va començar aquest mes de gener i que s’allarguen fins el proper mes de novembre per homenatjar els 25 anys que celebren. El 6 de març al vespre s’oferirà l’audiovisual “Alps suïssos” i el 10 d’abril “Caminant per Tanzania, 2006”. El següents audiovisuals s’emetran el dia 9 de maig i el dia 5 de juny, amb “Patagonia 2009” i “Ladakh, el petit Tibet 2010”. A més a més s’ha organitzat la 9a edició de les Jornades de Muntanya i Natura, on es combinaran col·lòquis i audiovisuals.

I pel que fa a l’excursionisme, el 12 d’abril el club organitza una ruta termenal per Palamós, el 17 de maig es farà el 16è itinerari megalític a les Gavarres i el 8 de novembre la 12a Marxa dels Traginers.