FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Associació Esportiva Nordic Walking Catalunya
Foto: Associació Esportiva Nordic Walking Catalunya

Notícies - 15/06/2021

El Circuit Català de Marxa Nòrdica passa per Prullans

Cerdanya Marxa nòrdica Entitats

42 persones han participat en la Caminada Marxa Nòrdica Cerdanya de l’Associació Esportiva Nordic Walking Catalunya. Aquesta és la 3a prova a formar part del Circuit Català de Marxa Nòrdica de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

La caminada, amb començament i final a Prullans (Baixa Cerdanya), ha partit en un dia assolellat de molta calor. Els participants han tingut l’opció de fer un recorregut més llarg, d’11km de distància i 530m de desnivell acumulat, o curt, de 7,5km i 260m de desnivell acumulat. Els dos recorreguts han passat per precioses masies solitàries de Prullans, com la Casa d’Anes, la Casa d’Orèn i La Bastida. A més, gràcies a la ubicació de Prullans, conegut com “el mirador de la Cerdanya”, durant tot el camí els marxaires han pogut gaudir d’unes fantàstiques vistes del Cadí i la Cerdanya.

Propera parada, 5a Ecomarxa

La propera parada del calendari del Circuit Català de Marxa Nòrdica és la 5a Ecomarxa del Centre Excursionista Ripollet. Aquesta tindrà lloc el proper diumenge 20 de juny i constarà de dos recorreguts que s’endinsaran pel Parc Natural de Collserola, un per a més experimentats i un altre per a novells. El més llarg tindrà 12km de distància i el curt 6km de distància.