FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: CE Arítjol
Foto: CE Arítjol

Notícies - 27/06/2022

El Circuit Català de Marxa Nòrdica passa per La Selva del Camp

Baix Camp Marxa nòrdica Excursionisme

Aquest cap de setmana La Selva del Camp (Baix Camp) ha estat l’escenari de la 4a edició de La Selva Nòrdic Walking. 52 persones han participat en aquesta prova, organitzada pel Club Excursionista Arítjol, que forma part del Circuit Català de Marxa Nòrdica.

La caminada, de poc més de 10 km distància i 300 m de desnivell positiu, ha transcorregut pel “Camí de la Terrena” i el “Camí del Rec” SL-C 157. Sortint de la Plaça de les Pletes, a tocar al Castell del Pabordels, els participants s’han enfilat pel Camí de la Terrena per poder gaudir de la vista del Camp de Tarragona. Posteriorment, el recorregut ha resseguit  la vessant dreta de la Riera de La Selva i ha recorregut un dels darrers camins recuperats al municipi: l’antic i medieval “Camí del Rec” que antigament abastia d’aigua a la vila. Els marxaires han pogut gaudir d’unes fantàstiques vistes entre ponts medievals, boscos de ribera i camps d’avellaners.

La propera caminada al calendari del Circuit Català de Marxa Nòrdica serà la 5a Marxa Nòrdica de Prades el 17 de juliol. Aquesta marxa, organitzada per l’Associació Excursionista els Birimbins de Prades, sortirà a les 9h des de la Plaça Major de Prades (Baix Camp) en direcció als Colomers i passant per Costa Martorell, Coll del bosc, Coves d’en Pere, Pla del Ganxo, Naixement del riu, Sant Roc, Esporides, amb finalització a la mateixa Plaça Major de Prades. En total el recorregut tindrà 14 km de distància i 500 m de desnivell acumulat.