FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Jesús Gracia
Foto: Jesús Gracia

Notícies - 20/04/2023

El Circuit Català de Marxa Nòrdica continua a Sant Cugat

Vallès Occidental Marxa nòrdica Excursionisme

El Circuit Català de Marxa Nòrdica va celebrar la seva tercera prova a Sant Cugat del Vallès el passat 16 d’abril. La 13a Marxa del Corredor Verd del Vallès, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat, va reunir gairebé 230 participants. La jornada, acompanyada d’un dia assolellat, va comptar amb una alta presència femenina.

La 13a Marxa del Corredor Verd va presentar un itinerari de 10 quilòmetres i un desnivell positiu de 130 metres. En aquesta etapa del calendari de Marxa Nòrdica els inscrits van creuar els paisatges vallesans de Sant Quirze i Sant Cugat.

La prova, que va transcorre sense incidències, tenia puntuació de participació per al circuit de l’especialitat. A més, cal destacar el seu caràcter de sostenibilitat i respecte al medi ambient. En els avituallaments, es va fer ús de gots i cantimplores pròpies reutilitzables per tal de reduir els residus. Així mateix, es va demanar evitar sorolls a les zones boscoses i es va animar a utilitzar el transport públic per als desplaçaments.

El Circuit Català de Marxa Nòrdica continuarà el pròxim 6 de maig a Mataró amb la Nòrdica de l’Agrupe, de la mà de l’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró.