FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 01/08/2014

El Circuit Català de Curses per Muntanya continua amb la Vandekames, a Vandellòs

Curses per Muntanya

El Club Centre Excursionista Serres del Mestral organitza aquest cap de setmana la Vandekames, a la localitat de Vandellòs (el Baix Camp), una cursa per muntanya que ofereix diversos circuits diferenciats per colors segons la distància i el desnivell. El circuit de color negre enguany forma part del calendari de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

El circuit negre de la Vandekames consta d’un recorregut de 25,32 quilòmetres i 1.958 metres de desnivell positiu. El recorregut començarà a Vandellòs i seguirà el GR 192-1, fins a Portella de Mianet i la Roca Foradada, i continua per les Crestes dels Dedalts fins el Taix. Els corredors enfilaran fins a la Punta de les Rovires, i es baixarà cap al Cocó de Recules, per pujar fins a les Moles del Taix per la Cova de la Gralla. Finalment, des del Corral de ca la Torre s’anirà a la Font de l’Irla i des del Collet de la Creu s’anirà a la Masia de Castelló per continuar per les obagues de Castelló i la Font del Beltran, des d’on finalment es redirigirà el circuit fins a Vandellòs.

A la vegada, hi ha un circuit de color vermell amb un traçat de 15 quilòmetres; un circuit blau d’11’76 quilòmetres; i un circuit verd, que consta d’una gimcana pensada per als més petits. Les inscripcions es poden fer avui divendres i demà dissabte presencialment al pavelló esportiu de Vandellòs, on també s’haurà de recollir el dorsal i la resta de material de la cursa.