FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/05/2014

El Circuit Català de Curses per Muntanya continua amb la Trailmontroig del CE Balaguer

Curses per Muntanya

El Centre Excursionista de Balaguer organitza, juntament amb Pedala.cat, la Trailmontroig a Sant Llorenç de Montgai, el proper diumenge 11 de maig. La prova puntua per al Circuit Català de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i pels Desafiaments de les Comarques de Lleida 2014.

La Trailmontroig d’enguany, que té un itinerari circular de 26 quilòmetres de distància i uns 1.000 metres de desnivell acumulat, sortirà des del Càmping de la Noguera de Sant Llorenç de Montgai a les 9 hores del matí. A més, des les CE de Balaguer s’ha organitzat una cursa més curta de 14 quilòmetres de distància i 700 metres de desnivell acumulat. Per a participar en qualsevol de les dues curses caldrà ser al punt de sortida a les 7.30 hores del matí per recollir els dorsals. Les inscripcions és poden realitzar a la web del Centre Excursionista de Balaguer.

Propera Cursa

La següent cursa del Calendari de Curses per Muntanya de la FEEC és la Cursa de Muntanya de la Faiada organitzada per Centre Excursionista Alta Ribagorça, el proper diumenge 18 de maig.