FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Xavier Capdevila
Foto: Xavier Capdevila

Notícies - 28/03/2022

El Circuit Català de Caminades de Resistència passa per les Muntanyes de Prades

Baix Camp Caminades de resistència

L’11a Almogàver Muntanyes de Prades, organitzada per l’Associació d’Amics de les Muntanyes de Prades, ha sigut la 6a parada del calendari del Circuit Català de Caminades de Resistència d’aquest 2022. Uns 250 participants han hagut de completar el recorregut de 56km de distància i 4.100m de desnivell acumulat amb sortida i arribada a la vila de Vilaplana (Baix Camp) en menys de 15 hores.

El recorregut de la caminada ha volgut donar a conèixer les raconades més desconegudes i espectaculars de les Muntanyes de Prades. Els participants també han pogut passar per bona part dels nuclis habitats de l’interior de les Muntanyes de Prades i per les seves tres valls (Brugent, Glorieta i Siurana). Un recorregut, al mateix temps exigent i tècnic, de descoberta integral d’aquest fantàstic territori.

La 12a Marxa El Pont de Suert – Tremp, el 9 d’abril

La 12a Marxa El Pont de Suert – Tremp, també coneguda com la Caminada de Carenes, serà la propera caminada del calendari de Caminades de Resistència el 9 d’abril. Amb un recorregut de 50km i 5.250 metres de desnivell acumulat, es fonamenta en la unió de dos pobles, El Pont de Suert i Tremp, mitjançant un camí tradicional recuperat amb l’esforç de les corporacions locals d’ambdós municipis. Aquesta caminada està organitzada pel Centre Excursionista Alta Ribagorça.