FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Xavier Capdevila
Foto: Xavier Capdevila

Notícies - 31/05/2022

El Circuit Català de Caminades de Resistència passa per la Serra de Llaberia

Baix Camp Caminades de resistència

Més de 100 persones han participat aquest cap de setmana a la 3a edició de la Marxa de Colldejou. Aquesta prova està organitzada pel Club Excursionista Reddis i forma part del Circuit Català de Caminades de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Els participants han tingut poc més de 13h per completar el recorregut circular de 48 km i 4.830 m de desnivell acumulat amb sortida i arribada a Colldejou (Baix Camp). Aquest ha transcorregut per la Serra de Llaberia, passant per les Crestes de la Seda, Llaberia, el Mas Collet, el Barranc Mafla, el Mas del Ramer i la Torre de Fontaubella, entre altres.

La 25a Caminada “Reus – Prades – Reus”, 15a caminada del calendari

La 25a Caminada “Reus – Prades – Reus” serà la propera caminada a formar part del calendari del Circuit Català de Caminades de Resistència. Aquesta prova està organitzada per l’Associació Excursionista Catalunya de Reus i tindrà un recorregut circular d’uns 55 km de distància i un desnivell acumulat de 2.950 m, començant i acabant a Reus i passant pel Coll de la Batalla, el Coll de Capafonts, Prades, La Febró i  Vilaplana, entre altres.