FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Xavier Capdevila
Foto: Xavier Capdevila

Notícies - 21/03/2022

El Circuit Català de Caminades de Resistència fa parada a Les Garrigues

Garrigues Caminades de resistència

El Circuit Català de Caminades de Resistència ha fet parada aquest passat 20 de març a Les Borges Blanques (Les Garrigues). La caminada Les Borges – Riu Set, organitzada pel Centre Excursionista Borges Garrigues, és la quarta parada del calendari d’aquest 2022.

Amb una distància de 57km i un desnivell acumulat de 3.322 m, la caminada ha discorregut principalment per camins, pistes forestals i corriols de les Garrigues amb l’objectiu de completar-la en menys de 14 hores.

El recorregut ha estat circular i íntegrament garriguenc, amb sortida i arribada a les Borges Blanques. El traçat ha recorregut el paisatge típicament de secà de Les Garrigues i ha passat per alguns dels punts més emblemàtics del nord i el centre de les Garrigues, concretament per cinc termes municipals (les Borges Blanques, Juneda, Castelldans, Cervià de les Garrigues i l’Albi).

Propera parada, XI Almogàver Muntanyes de Prades

La propera caminada a formar par del calendari serà la XI Almogàver Muntanyes de Prades, organitzada per l’Associació d’Amics de les Muntanyes de Prades el 26 de març. El recorregut tindrà sortida i arribada al Casal Vilaplanenc de Vilaplana, 56km de distància i un desnivell acumulat dce 4.100m.