FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Xavier Capdevila
Foto: Xavier Capdevila

Notícies - 10/10/2022

El Circuit Català de Caminades de Resistència passa per La Llopa per Calella i el Montnegre

Maresme Caminades de resistència

Més de 100 caminadors de resistència han participat aquest cap de setmana en la 8a edició de La Llopa per Calella i el Montnegre, organitzada per l’Associació Calella-Marxa. Aquesta caminada forma part del Circuit Català de Caminades de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

A les 7 del matí els excursionistes han iniciat el recorregut circular des de Calella (Maresme), sortint des de la vora del mar i resseguint els llocs més emblemàtics del Montnegre per tornar a la costa, passant pel Far i les Torretes. En total, han completat 54 quilòmetres i 4.500 metres de desnivell acumulat. Els participants havien de completar l’itinerari en menys de 15 hores.

A més a més, per a aquells sense la resistència necessària per a realitzar el recorregut de 54 km també hi ha hagut la opció de realitzar un itinerari més curt, “La Llopa Petita”, de 34 km.

La Mola-Santa, el 15 d’octubre

La propera caminada a formar part del Circuit serà La Mola-Santa el pròxim 15 d’octubre, organitzada pel Centre Excursionista Santa Perpètua i el Club Excursionista Independent de Catalunya. Com el seu nom indica, és una marxa o caminada de resistència que transcorre per una part del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l’Obac “La Mola”, i passa pels termes municipals de Caldes de Montbui, Sentmenat i la població que regenta la nostra entitat, Sta. Perpètua de Mogoda.