FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies - Foto: Xavier Capdevila
Feec Notícies - Foto: Xavier Capdevila

Notícies - 12/03/2019

El Circuit Català de Caminades de Resistència arrenca amb la Marxa dels Castells de la Segarra

Caminades de resistència

El calendari del Circuit Català de Caminades de Resistència 2019 de la FEEC enceta la temporada amb la 20a Marxa dels Castells de la Segarra, organitzada pel Centre Excursionista de la Segarra. El recorregut constava d’una distància de 54 km i un desnivell de 1.200 m acumulats.

La Segarra conté un altiplà amb un terreny de pujades i baixades constant, però sempre de poca importància. Durant l’itinerari, s’han visitat diferents pobles com Cervera, Guissona, les Pallargues, Florejacs, l’Aranyó, Montcortès, Castellnou d’Oluges, entre altres.

El gran actiu d’aquesta marxa va ser la gran quantitat de persones que van organitzar l’activitat. Aproximadament 200 persones van col·laborar amb l’organització per dur a terme l’esdeveniment de forma impecable. A més a més, contra tot pronòstic els participants van poder gaudir d’un molt bon dia de sol ideal per sortir a caminar.

El Circuit català de Caminades de Resistència continuarà el 17 de març amb la 6a Marxa del Setge, organitzada pel Centre Excursionista de Cardona. Enguany s’espera poder fer el mateix recorregut que l’any passat amb un increment de quilòmetres en els corriols.