FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 18/10/2017

El cim del Cogulló, a la Noguera, escollit per al ‘Dia del cim’

100 cims Cultura

La proposta del “Dia del cim”, una activitat complementària a l’activitat dels “100 Cims”, anirà enguany a la comarca de la Noguera. El Comitè dels “100 Cims” de la FEEC, com en anys anteriors, proposa compartir una excursió a un cim que, en una futura ampliació del llistat de cims, podria figurar-hi.

Aquest any, el cim escollit és el Cogulló (1003), al terme municipal de Vilanova de Meià, i la sortida es durà a terme el dissabte 28 d’octubre.

Tothom qui ho desitgi pot acompanyar als membres del Comitè a fer l’excursió. Només cal estar federat i cal tenir en compte que no es tracta d’una sortida col·lectiva ni guiada. Tothom que hi assisteixi ho fa sota la seva responsabilitat, i malgrat que hi ha un itinerari previst, pot variar en funció de les circumstàncies.

El punt de trobada és a la rotonda que hi ha a l’entrada de Vilanova de Meià, a les 8.30 del matí i l’hora de sortida de l’excursió serà a les 9 h.

Està previst pujar al cim per la font de l’Edra i baixar per la font Blanca. El desnivell positiu és de 400 m i cal comptar unes 3 hores i mitja de marxa. Possiblement es farà una visita a una curiosa construcció, per la qual cosa caldrà portar frontal.

Els participants hauran de ser autosuficients (menjar i beguda). Està previst tornar a Vilanova a l’hora de dinar. No cal inscripció, però agrairem als interessats en participar a l’excursió que ens ho facin saber mitjançant un correu electrònic a 100cims@feec.cat.

Foto / Fermí Azcona