FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 05/10/2016

El cim de Santa Bàrbara, al Baix Camp, és l’escollit per a celebrar ‘el dia del Cim’

100 cims

El cim de Santa Bàrbara (641 m), situat a tocar del castell d’Escornalbou, al municipi de Riudecanyes (el Baix Camp) és l’escollit per celebrar “el dia del cim” per part del comitè dels “100 Cims”, el proper 15 d’octubre.

Tothom qui ho desitgi pot acompanyar als membres del Comitè a fer l’excursió; només cal estar federat i tenir en compte que no es tracta d’una sortida col·lectiva ni guiada, tothom que hi assisteixi ho fa sota la seva responsabilitat, i malgrat que hi ha un itinerari previst, pot variar en funció de les circumstàncies. El punt de trobada és a l’entrada de l’Argentera, a les 09.00 hores del matí, i l’hora de sortida serà a les 09.30 hores.

L’itinerari previst és el següent: L’Argentera, pla del Bosc, barranc de Vilamanya, Puigpedregós, coll de les Forques, coll dels Pins Vens, Sant Miquel d’Escornalbou, Santa Bàrbara (641 m), font del Galàpet i l’Argentera. El desnivell positiu és de 505 metres i cal comptar unes 3 hores de marxa. Si és possible es farà la visita al castell d’Escornalbou.

Els participants caldrà que siguin autosuficients (portar dinar i beguda) i no cal inscripció, però agrairem als interessats en participar a l’excursió que ens ho facin saber mitjançant un correu electrònic (100cims@feec.cat).