FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 23/05/2014

El Cicle d’Audiovisuals de Muntanya del CEP homenatjarà a l’alpinista Juanjo Garra

Cultura

Enguany el Centre Excursionista del Penedès (CEP) organitza per vintè any consecutiu el seu Cicle d’Audiovisuals de Muntanya. Aquesta edició s’anomenarà “La Passió per la Muntanya” en homenatge al difunt alpinista Juanjo Garra, que va perdre la vida l’any passat en l’ascensió al setè cim més alt del món, el Dhaulagiri (8.167 metres), a l’Himàlaia.

Feliu Izard, muntanyenc, membre del Centre Excursionsita de Lleida i company de muntanya de Juanjo Garra, serà l’encarregat de fer la xerrada d’obertura avui divendres 23 de maig a les 21.30 hores al local del CEP. La primera sessió del cicle d’audiovisuals serà el mateix divendres 23, la següent serà el dimarts 27 de maig i les altres tres sessions seran els dies 3, 10 i 17 de juny, totes a les 21.30 hores. Excepte la sessió d’obertura, les altres es faran a la sala 2 del Cinema Casal de Vilafranca del Penedès i el preu de cada sessió serà de 2 euros. Amb l’entrada, els assitents entraran al sorteig de material de muntanya que es farà l’últim dia.

CEP

El primer dia, l’acte titulat “Ja no rebré més postals de Junjo Garra”, recopilarà de totes les postals de les seves expedicions que va enviar Garra des dels camps base al Centre Excursionsita de Lleida. El dia 27 de maig la sessió anirà a càrrec de l’alpinista Araceli Segarra, que presentarà el seu llibre. Les altres tres sessions es titularan “Travessa de muntanya” a càrrec de Xevi Sadurní i Joan Cardona, “Els meus set cims. Un camí per superar el càncer”, un documental de Joan Clofent, i “Cara i creu del Nepal”, on Lluís Ràfols explicarà l’ascensió d’Òscar Cadiach al Kanchenjunga.