FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 03/07/2014

El Centre Muntanyenc Sant Llorenç prepara l’Open Bloc Ciutat de Terrassa

Escalada esportiva

L’Open d’Escalada Esportiva del calendari de competicions de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya continua amb l’Open Bloc Ciutat de Terrassa, organitzat pel Centre Muntanyenc Sant Llorenç per a aquest dissabte 5 de juliol.

L’Open està obert a tothom i les inscripcions es fan el mateix dia de la prova, amb un preu de 12 euros per als socis del Centre, 15 per als federats i 20 euros per als que no ho estiguin. La inscripció inclou una samarreta, l’entrepà, begudes i fruita. Les inscripcions s’obren a les 11 hores i es tanquen a les 19. A partir d’aquell moment es farà la xerrada tècnica per clarificar qualsevol dubte. Entre d’altres, l’organització ha previst vies per a tots els nivells, des de blocs de quart grau fins a blocs que els equipadors prepararan per a nivells de més dificultat.

Enguany l’Open no tindrà finals, sinó que guanyarà el qui hagi obtingut més punts durant les classificatòries. Hi haurà les categories habituals de masculina, femenina i infantil fins a 12 anys. Al final de la prova, el Centre Muntanyenc Sant Llorenç farà un sorteig de material entre tots els participants.