FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 22/06/2016

El Centre Excursionista la Xiruca Foradada amb Creu Roja han organitzat un curs de primers auxilis de muntanya

Societat

El Corral de Cal Branca del Pla de Santa Maria ha estat el centre d’operacions del Curs de Primers Auxilis de Muntanya que s’ha impartit aquest passat cap de setmana. El curs l’han organitzat el Centre Excursionista la Xiruca Foradada, amb la col·laboració de la IV Vegueria de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i l’Ajuntament del Pla de Santa Maria.

El curs l’ha impartit el grup de Muntanya de Creu Roja, mitjançant un conveni de col·laboració entre aquesta entitat i la FEEC. L’objectiu de la jornada, on han participat nou persones sordes, ha sigut confeccionar una farmaciola de muntanya útil i lleugera, i ensenyar com socórrer una persona en el medi natural mentre arriben els mitjans de socors.

En el curs també hi van intervenir els GRAE, Grup de Recolzament d’Actuacions Especials, dels bombers de la Generalitat de Catalunya, que van impartir un curs amb un grup de nou persones sordes amb intèrprets de llenguatge de signes amb qui es va treballar en cas de necessitat.