FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

El Centre Excursionista Empordanès presenta ‘La 13a Mostra: Muntanya i Aventura’ a Figueres | FEEC

Notícies - 05/11/2014

El Centre Excursionista Empordanès presenta ‘La 13a Mostra: Muntanya i Aventura’ a Figueres

Cultura

L’espai cultural la Cate de la ciutat de Figueres, a l’Alt Empordà, acull la 13a Mostra: Muntanya i Aventura, organitzada pel Centre Excursionista Empordanès per aquest mes de novembre.

L’esdeveniment s’ha convertit en un dels més coneguts entre el món dels esports de muntanya a Catalunya, com ho demostren els més de 2.000 espectadors de mitjana dels darrers anys. En aquesta edició s’augmenta la programació amb una sessió més. Aquest any s’hi ha programat: una exposició, cinc sessions amb convidats i projeccions, dues sessions amb la projecció de sis documentals i una pel·lícula.

Els dos convidats destacats del programa de la 13a Mostra: Muntanya i Aventura són la corredora manresana de curses per muntanya Núria Picas, i l’alpinista Gerlinde Kaltenbrunner. A banda de les diverses conferències previstes, es projectarà el documental “Els homes que volien pujar una muntanya de més de 8.000 metres”, de dos amics d’Avinyó (el Bages) i emès al Festival de Cinema de Muntanya de Torelló l’any passat, a més de 10 festivals internacionals més.