FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

El Centre Excursionista de Vilassar de Mar celebra la desena Burriac ATAC amb un vídeo | FEEC

Notícies - 02/10/2014

El Centre Excursionista de Vilassar de Mar celebra la desena Burriac ATAC amb un vídeo

Curses per Muntanya

El Centre Excursionista de Vilassar de Mar ha realitzat un vídeo de la desena edició de la cursa nocturna per muntanya Burriac Atac celebrada el passat 6 de setembre. La prova, que comença a Vilassar de Mar i transcorre per les poblacions de Cabrera de Mar i Cabrils per pujar al castell de Burriac, forma part del Circuit Català de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistres de Catalunya (FEEC).

El vídeo conté entrevistes als responsables i participants de la cursa pionera nocturna per muntanya, tant de la Burriac Atac, com de l’edició infantil Marrec Atac, així com espectaculars imatges de la festa que viu el poble. Entre les persones que hi intervenen hi ha el membre de la junta de la FEEC, Jaume Teixidó, fundador i director de les primeres edicions.

Amb aquest vídeo, l’organització ha volgut celebrar el desè aniversari de la Burriac Atac, i fer un agraïment a totes les persones i les organitzacions que hi han contribuït, des dels corredors i els voluntaris, fins a les empreses patrocinadores i les institucions que hi donen suport.